Website verplaatst

Website verplaatst

Sinds januari ben ik aan het bloggen geslagen om te kijken of dit me zou bevallen. Ik had hiervoor een gratis blog aangemaakt. Aangezien het me goed bevalt, en het me ook aardig lukt om iedere twee weken met een nieuw onderwerp te komen, heb ik de knoop doorgehakt en een serieuze website opgezet. Deze is vanaf vandaag te vinden op www.dorusdaris.nl.

Bloggen blijkt spannend. Elke keer als ik iets schrijf, vraag ik me af of wel inhoud toevoegt aan het web, of ik niemand beledig, en of ik geen domme (spel)fouten heb gemaakt. Gelukkig krijg ik behoorlijk wat reacties. Ik denk dat het veel toevoegt als een politicus uitleg en zijn mening geeft over de onderwerpen waar hij mee bezig is.

Uiteraard is er flink wat veranderd aan het uiterlijk van de site. Het voornaamste is dat artikelen op categorie gesorteerd zijn in het rechter menu, en dat de homepage de laatste acht berichten laat zien. Het was me namelijk opgevallen dat mensen zelden verder klikten dan het bericht waar ze via facebook, google of twitter op uit gekomen waren.

Gelukkig had ik mijn website opgezet in WordPress, hierdoor kon ik binnen vijf minuten alle content overzetten naar de nieuwe site.

Laat me weten wat je van de nieuwe site vindt. Is het een verbetering?